Autor: Best Marketing • 13. mai 2021

Uued esinejad Passwordil: Ilmar Raag ja Martti Siimann

Turunduskonverentsi Password esinejate seas on toimunud väikesed muudatused. Tanel Toomi asemel astub lavale režissöör, stsenarist ja filmikriitik Ilmar Raag ning Tiit Pruuli asemel mitme restorani omanik Martti Siimann.
Režissöör, stsenarist ja filmikriitik Ilmar Raag
Foto: Raul_Mee

Tuntud filmimehena räägib Ilmar Raag konverentsil läbi filminduse prisma sellest, kuidas hoida brändi visuaalset keelt erinevatel platvormidel ühtsena. Juttu tuleb ka lugude jutustamisest piltide keeles ning sellest, kuidas on väikesed ekraanid muutnud filmide visuaalset keelt. Lisaks vastab Raag küsimusele, kuidas luua filmi, mis mõjuks aegumatult ka kümne aasta pärast.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700