Autor: Best Marketing • 13. mai 2021

Uued esinejad Passwordil: Ilmar Raag ja Martti Siimann

Turunduskonverentsi Password esinejate seas on toimunud väikesed muudatused. Tanel Toomi asemel astub lavale režissöör, stsenarist ja filmikriitik Ilmar Raag ning Tiit Pruuli asemel mitme restorani omanik Martti Siimann.

Režissöör, stsenarist ja filmikriitik Ilmar Raag
Autor: Raul_Mee

Tuntud filmimehena räägib Ilmar Raag konverentsil läbi filminduse prisma sellest, kuidas hoida brändi visuaalset keelt erinevatel platvormidel ühtsena. Juttu tuleb ka lugude jutustamisest piltide keeles ning sellest, kuidas on väikesed ekraanid muutnud filmide visuaalset keelt. Lisaks vastab Raag küsimusele, kuidas luua filmi, mis mõjuks aegumatult ka kümne aasta pärast.

Restoraniettevõtja Martti Siimann
Autor: Liis Treimann

Restoranide OKO, Noa, Tuljak ja Paju villa omanik Martti Siimann räägib konverentsil restoraniäri väljakutsetest ja loovatest lahendustest, mis aitavad restoranidel kriisist võimalikult edukalt välja tulla.

Vaata värsket konverentsi kava ja kogu esinejate nimekirja.

Password 2021 toimub 3.-4. juunil hübriidkonverentsina Kultuurikatlas. Kuna juuni alguses kehtivad veel teatud piirangud, siis kohtade arv on piiratud ning seega soovitame end juba täna konverentsile kirja panna. Soodushind kehtib 20. maini.

Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700