Autor: Best Marketing • 13. mai 2021

Nüüd on kindel: Password toimub Kultuurikatlas hübriidkonverentsina

Meil on hea meel teada anda, et turunduskonverents Password toimub 3.-4. juunil Kultuurikatlas piiratud mahus n-ö päris konverentsina. Esimest korda konverentsi ajaloos toimub üritus varasuvises atmosfääris.

Lavale astuvad esinejad nii Eestist kui ka Rootsist ja Inglismaalt, keda saab kuulata ja vaadata nii saalist kui veebi vahendusel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700