Autorid: Laura Reiter, Eesti Disainikeskus • 6. märts 2023

Pernova Hariduskeskuse juht: parim turundus on klientide sotsiaalmeediapostitused

Eesti Disainikeskuse poolt korraldatava turismiettevõtetele suunatud teenusedisaini ja teenuste digitaliseerimise meistriklassi 3. grupi võitja Pernova Hariduskeskuse direktori Kaire Mertsini sõnul peegeldavad väljapoole nende tegemisi erinevad sotsiaalmeediakanalid, koostöö Visit Estonia ja teiste portaalidega.
Foto: Ülo Soomets

Mis täpsemalt on Pernova Hariduskeskus?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700