Autor: Laura Reiter • 10. jaanuar 2023

Millised olid 2022. aasta silmapaistvaimad turundusteod? 5. osa

Uurisime oma ala ekspertidelt, millised on nende arvates möödunud aasta meeldejäävaimad turunduskampaaniad ja -aktsioonid. Artiklisarja viiendas osas jagab oma lemmikuid Swedbank Eesti turundus- ja müügiosakonna juht Arno Pae.
Swedbank Eesti turundus- ja müügiosakonna juht Arno Pae.

IKEA avamine kujundatud bussipeatustega

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700