Autor: Laura Reiter • 28. detsember 2022

Millised olid 2022. aasta silmapaistvaimad turundusteod? 4. osa

Uurisime oma ala ekspertidelt, millised on nende arvates 2022. aasta meeldejäävaimad turunduskampaaniad ja -aktsioonid. Artiklisarja neljandas osas jagab oma lemmikuid agentuuri Tank loovjuht Joel Volkov, kes toob muu hulgas välja ka selle, mille pärast ta praegu turunduses südant valutab.
Loovagentuuri Tank loovjuht Joel Volkov.

Joel Volkov tõi välja, et aasta kõige silmapaistvam turunduskallakuga tegu on Kaitseministeeriumi, Kaitseväe ja Kaitseliidu ühine koordineeritud tegevus Eesti kaitsestruktuure ümbritseva okastraadi lammutamise asjus ja nende struktuuride lähendamisel rahvale. „Me tunneme aasta lõpuks peaaegu kõiki oma kindraleid nägupidi, me saame aru, kuidas Eesti kaitsedoktriin toimib, kuidas me aitame ukrainlasi, mida me sealt õppinud oleme, palju meil on vägesid, mis nendega plaanis on, kuhu kulub raha ja mida kõike me selle eest saame,“ sõnas ta ja lisas, et me tunneme relvastust ja väeliike rahvana juba sellisel tasemel, et sellest saab jõululauas omavahel rääkida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700