Autor: Keit Ausner • 5. detsember 2023

Coopi ja Apollo turundusplaanid aastaks 2024

Maarja Kaalep ja Ranno Pajuri.
Seekordse "Eetris on turundusuudised" saate fookuses olid 2024. aasta turundusplaanid, mida tutvustasid Apollo Kino Baltikumi müügi- ja turundusjuht Maarja Kaalep ning Coop Eesti turundusdirektor Ranno Pajuri.

Saates käsitleti teemasid nagu sektoris esinevad spetsiifilised väljakutsed, andmeanalüütika ja tehisintellekti kasutamine, eelarve planeerimine, muudatused turundusmeeskondades ning kliendikogemuse parandamine. Lisaks arutleti, millised on tõusvad trendid turunduskanalites, kuidas jätkusuutlikkus mõjutab kino- ja jaekaubandusvaldkonda ning millist rolli mängivad sotsiaalne vastutus ja jätkusuutlikkus saatekülaliste turundustegevustes.

Saatejuht on Keit Ausner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700