Autor: Keit Ausner • 10. oktoober 2023

Tehisaru entusiast jagab AI tööriistu, mis muudavad turundaja töö lihtsamaks

Millised kohustused lasuvad turundusjuhil tehisintellekti kasutuselevõtuga ja millised AI tööriistad aitavad turundajate tööle kaasa, räägib värskes "Eetris on turundusuudised" saates Dubais resideeruv tehisintellekti entusiast ja praktik Sandra Reivik.
Sandra Reivik Dubais.
Foto: erakogu

Saates räägime, millised on valdkonna raamistikud ja olulisemad regulatsioonid. Reivik selgitab, millised on peamised erinevused rahvusvaheliste turundusstrateegiate ja tasemete vahel AI kasutamises.

Reivik jagab saates ka mitmeid hädavajalikke tööriistu ja kasulikke näpunäiteid, mis lihtsustavad turundusjuhtide –ja spetsialistide tööd. Siin on loetelu saates mainitust:

Avian ChatGPT Plugin - Avian ChatGPT-4 tasulise versiooni plugin, mis võimaldab ühendada ja suhelda oma kampaaniate äriandmetega. Ühendada saab nt Google Analytics, Facebook Ads, Google Ads ja palju muud.

• ChatGPT-4 tasulise versiooni funktsioon Advanced Data Analysis võimaldab kasutajatel analüüsida andmeid erinevatest üles laetud failidest, pakkudes võimalusi suurte andmehulkade töötlemiseks. Siit saate lugeda täpsemat informatsiooni.

Lühike juhend ChatGPT privaatsusseadistuste muutmiseks.

• Kohtumiste märkmete tegemise AI assistentide rakendused: Otter.ai ning Fireflies

• Personaliosakonna tehisaru tööriist, mis kirjutab teie värbamismärkmed teie eest, et saaksite säästa aega ja keskenduda kvaliteetsetele suhtlustele kandidaatide ja värbamismeeskondadega: metaview.ai

• Chatboti ehitamine kodulehele: chatfuel.com/lite

Saadet juhib Keit Ausner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700