Autor: Mari-Epp Tirkkonen • 30. mai 2023

Maikuu parim kaubamärk Bolt annab linnad inimestele tagasi

Patendiamet kuulutas maikuu parimaks kaubamärgiks Bolti. Ettevõtte globaalne kommunikatsioonijuht Karin Kase nimetab Bolti superäpiks - sellel on üle 100 miljoni kliendi rohkem kui 45 riigis, ent samas oli 2019. aastal tehtud nimemuutus ja brändiuuendus paras katsumus.
Bolti asutaja ja juht Markus Villig.
Foto: Raul Mee

Kaubamärgi rolli äris võib mõtestada mitmeti. Kõige lihtsam on mõelda kaubamärgist kui sinu ettevõtte praktilisest, ent unikaalsest tööriistast. Just kaubamärk on see, mille kaudu tarbija ettevõtte võtmesõnumite ja -väärtustega suhtleb ja suhestub. Hästi näitlikustab seda olukord, kus avalikkus mõne kaubamärgi muutmisele või uuendamisele väga jõuliselt reageerib. Samuti loob ühes valdkonnas tuntuks saanud märk soodsa pinnase teistesse turuniššidesse sisenemiseks, sest nime maine käib ettevõttest ees ja teeb nii laienemisel sinu eest pool tööd ära. Nii brändiuuenduse kui ka mainehüvega on kokku puutunud meie selle kuu silmapaistvaimaks valitud kaubamärk.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700