Autor: Best Marketing • 16. mai 2023

ThinkAnalytics täiendab Go3 televisiooni personaliseeritud sisusoovitustega

Meediakontsern TV3 Grupp on loonud partnerlussuhte ThinkAnalyticsiga, et rakendada tehisintellektil põhinevaid personaliseeritud sisusoovitusi Go3 teleteenuse klientidele. Selle koostööga soovib TV3 Grupp suurendada vaatajate kaasamist ja kiirendada kliendikasvu Baltikumis, pakkudes oma klientide jaoks kohandatud ja dünaamilisemat kasutajakogemust.

Baltimaade juhtiv OTT-platvorm, järgmise põlvkonna teleteenus Go3, pakub mitmekesist sisu Hollywoodi kassahittidest, kohalikest ja rahvusvahelistest seriaalidest, eksklusiivsetest originaalsarjadest kuni enim vaadatud telekanalite ning kohalike ja ülemaailmsete tippspordiürituste otseülekanneteni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700