Autor: Best Marketing • 9. oktoober 2020

Best Internet 2020: soodushind kehtib 10. novembrini

Digiturunduse konverents Best Internet toimub juba novembris! Kuni 10. novembrini kehtib varajase registreeruja soodushind, seega tasub ennast nüüd kirja panna.

18.-19. novembrini toimuval digiturunduse konverentsil Best Internet räägitakse digiturundusest tavaturundajatele. Digikanalites kipuvad turunduse ja müügi piirid hägustuma ja omavahel ühinema, mistõttu selle aasta läbivaks teemaks ongi turunduse ja müügi integreerimine ehk kuidas teha nii, et üks toetaks teist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700