5. oktoober 2020

Olulised nõuanded, mis aitavad Amazonis edukalt tooteid müüa

„Digiturunduse praktikumi“ saates on külas Amazoni ettevõtja ja Best Interneti esineja Egle Raadik, kes räägib sellest, kuidas Amazoni platvormil äri ajada ning seal tooteid müüa ja turundada.
Amazoni ettevõtja Egle Raadik.
Foto: erakogu

Amazonis võib oma kaupu müüa ja turundada igaüks – kogu maailm on lahti. Egle Raadik alustas paar aastat tagasi nullist ja müüb täna Amazonis kaupu juba rohkem kui 1 miljoni euro eest, lähiaja eesmärk on saavutada 5 miljoni eurone käive. Ta ise ütleb, et tema edu on rajatud andmete anlüüsile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700