Autor: Mari-Epp Tirkkonen • 26. oktoober 2023

Oktoobrikuu parim kaubamärk ühendab õppimise unega ja vanema lapsega

Alates 2022. aastast korraldab Patendiamet kuu kaubamärgi kampaaniat, mille eesmärk on tunnustada silmapaistvalt heade kaubamärkide omanikke ja innustada Eesti ettevõtjaid oma kaubamärke registreerima. Oktoobrikuu parimaks kaubamärgiks osutus Lambivärk.

Tähis kuulub väikeettevõttele Morolith OÜ ja kaitse on sellega saadud lampidele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700