Autor: Best Marketing • 10. mai 2023

TV3 Grupp Eesti turundusdirektorina alustas tööd Kätlin Kontor-Kirss

8. maist alustas TV3 Grupp Eesti turundusdirektori ametikohal tööd Kätlin Kontor-Kirss, kes hakkab juhtima kogu grupi turundusmeeskonda ja vastutama TV3 Grupp Eesti telekanalite, raadiojaamade ning online-brändide strateegia väljatöötamise, brändingu ja turunduse ning kommunikatsiooni juhtimise eest.
Kätlin Kontor-Kirss

Juuraharidusega Kätlin Kontor-Kirss on töötanud mitmes Eesti meediamajas ning olnud meedia ja turundusega seotud pea 25 aastat. Tema tegemised televisioonis said alguse just TV3s, kus ta alustas saatepäevadiktorina ja oli ka Star FM ja Power Hit Radio uudistetoimetaja. Oma karjääri jooksul on ta kirjutanud ja turundanud mitmeid populaarseid seriaale nagu „Kelgukoerad", „Pilvede all", „Kartulid ja apelsinid", „Üheotsapilet", „Sinu, minu, meie", „Kümme kümnest" ning filme „Pilvede all. Neljas õde", „Õigus õnnele" ja „Salmonid". Eesti suurimal loovusfestivalil Kuldmuna on Kätlin pälvinud enda tööde eest kaks kuldset muna, lisaks 2014. aasta Digiteo auhinna sarja eest „Kartulid ja apelsinid“. Kontor-Kirss on olnud Baltikumi suurima mänguväljakute tootja turunduspartner ja brändijuht, muuhulgas ka ghost writer valimiskampaaniates ning on jätkuvalt rahvakohtunik Harju Maakohtus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700