Autor: Best Marketing • 10. veebruar 2022

Coca-Cola HBC avalike suhete ja jätkusuutlikkuse juhiks Eestis sai Darja Saar

Veebruarist alustas Coca-Cola HBC Eesti avalike suhete ja jätkusuutlikkuse juhina varasema laia meediakogemuse ning mitmekülgselt ettevõtluse arendamisega tegelenud Darja Saar.
Darja Saar
Foto: Ardo Kaljuvee

“Mul on väga hea meel liituda niivõrd tugeva sotsiaalse, keskkonnaalase ja majandusliku vastutustundega rahvusvahelise organisatsiooni ja meeskonnaga,” ütles Darja Saar, kommenteerides uut väljakutset Coca-Cola HBC ridades. “Meedia ja sotsiaalne jätkusuutlikkus on aastaid olnud minu töine kirg. Uues ametis ootab ees mitmeid huvitavaid fookusvaldkondi, nagu füüsilise ja vaimse tervise edendamine või sotsiaalse- ja looduskeskkonna mõju temaatika," lisas Saar.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700