Autorid: Laura Reiter, Hando Sinisalu • 2. veebruar 2022

TV3 juht: televisioonil on praegu hiigelajad

TV3 juhi Signe Suure sõnul on hetkel televisioonil hiigelajad, kuna kanaleid, mida tarbida on rohkem kui kunagi varem. Lisaks rääkis Suur, et televisioon on väga nõutud reklaamikanal, kuhu n-ö löögile pääseda on väga keeruline, kuna eetriaeg on pidevalt välja müüdud. Samuti avaldas ta, et TV3 Grupp toob juba 1. märtsist turule täiesti uue telekanali.
TV3 juht Signe Suur

Suure sõnul lõppes 2021. aasta TV3 jaoks väga hästi – eriti teisel poolaastal tehti korralik spurt, mis aitas aasta lõpuks seatud eesmärgid realiseerida. „Reklaamikäibe kasv oli teles 28-30 protsenti ja täitsime tegevuskasumi eesmärgi“ rõõmustas Suur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700