Autor: Best Marketing • 21. juuli 2021

Globaalne väikeriikide reklaamikonkurss Baltic Best saadab parimad tasuta EPICAle

Balticbest reklaamikonkurss on avatud kõikidele agentuuridele riikidest, mille rahvaarv jääb alla 5 miljoni elaniku, sh Eesti, Läti, Leedu, Gruusia, Horvaatia, Sloveenia, Mauritius, Botswana ja paljud teised. Sel aastal on osalemas agentuurid mitmetest eksootilisest väikeriikidest.

Paljudel väikestel riikidel on sarnased väljakutsed – agentuurides väikesed meeskonnad, piiratud eelarve, klientide lühiajalise müügi keskne lturunduslik lähenemine. Samuti on väikestel riikidel üsna keeruline konkureerida suurriikidega, näiteks USA või Jaapaniga ka ülemaailmsetel reklaamifestivalidel.

Balticbest annab väikestel riikidele ainulaadse võimaluse omavahel võistelda. Tööde hindamine toimub otseülekandes 25. augustil, nii et võistlejad saavad žüriilt kohest tagasisidet. Vaata, kes žüriisse kuuluvad SIIT.

Kõik kullavõitjad saadetakse Äripäeva kulul EPICAle, ühele vanimale ja mainekaimale reklaamivõistlusele maailmas.

Tööde esitamise tähtaeg on 16. august.

Konkursi reeglitega saab tutvuda SIIN.

Esita töö SIIN.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700