Autor: Laura Reiter • 31. mai 2021

Baltikumi reklaamigurud: praegu on parim aeg olla julge

Kolm Baltikumi reklaamiguru ja eelmise aasta loovkonkursi BalticBesti võitjat rääkisid, et praegune aeg soosib üle võlli ideid ning reageerida tuleb kiiresti – pikka planeerimist brändid täna enam endale lubada ei saa.
Andrey Tykuavkin agentuurist Publicis Baltics

Janis Milzarajs (Bechtle & Milzarajs), Andrey Tykuavkin (Publicis Baltics) ja Tomas Bartninkas (TRUTH Vilnius) jagasid 26. mail toimunud veebinaril oma mõtteid peamistest suundadest reklaamimaastikul aastal 2021.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700