Autor: Best Marketing • 2. veebruar 2021

Passwordi tavapiletid on saadaval piiratud koguses

4. ja 5. mail toimub kolmes Kultuurikatla saalis turunduskonverents Password, kuhu on saadaval nii tava- kui ka veebipiletid. Tavapileteid jagub koroonapiirangutest tulenevalt vaid esimesele 250 registreerujale.

Valitsus kinnitas e-istungil koroonaviiruse leviku tõkestamise piirangute korralduse. Harjumaal kehtivad nimetatud piirangud alates 1. veebruarist 2021 ja arvestame nendega ka Kultuurikatlas toimuval turunduskonverentsil Password 2021.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700