Autorid: Marianne Liibert, Hando Sinisalu • 23. detsember 2020

Karl Multer: olen rohkem elus kui kunagi varem

23 aastat SEB pangas turundust juhtinud Karl Multer lahkus ametist ning rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis tulevikuplaanidest ning turundusvaldkonnast. Intervjueeris Hando Sinisalu.
Karl Multer

Paljude tippjuhtide jaoks on probleemiks see, et ollakse harjunud pingega ja kui see äkki ära kaob ehk tekib töövaba olukord, siis pingelanguse tõttu tulevad igasugused hädad kallale. Kuidas sul tunne on, kui pinges või pingevaba sa praegu oled?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700