Autorid: Hando Sinisalu, Laura Saks • 2. jaanuar 2024

Kes valitseb kus? Rivistame Eesti edukaimad mõjuisikud

YouTube'ist on hea näide Andrei Zevakin, kellel on keskmine vaatamiste arv ühel videol umbes 65 000. Et "Aktuaalsel kaameral" on iga õhtu umbes 144 000 vaatajat, on see päris muljetavaldav, rääkis mõjuisikute turundusagentuuri Promoty juht Aleks Koha Äripäeva raadios.
Mõjuisik Maria Rannaväli, rallisõitja Ott Tänak ja suunamudija Andrei Zevakin on Eesti jälgijate seas väga populaarsed.
Foto: Kollaaž (Remo Tõnismäe / Postimees / Scanpix , Andras Kralla, Raul Mee)

Instagrami TOPi esimese koha võtab pika puuga jälgijate poolest Maria Rannaväli, kellel on 533 000 jälgijat. Teisel kohal on Ott Tänak ja kolmandal Kristjan Järvi. Koha lisas, et võttis need numbrid selliselt, et suurema osa jälgijaskonnast moodustaksid Eestis elavad inimesed.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700