Autor: Promoty • 24. juuli 2023

Nõuanne: kuidas leida ja valida brändiga sobivaid mõjuisikuid?

Eestis on üle 372 000 Instagrami kasutaja. Käesolev artikkel annab vastused küsimustele, kuidas leida nende seast üles sisuloojad, kellega koostöö aitaks nii müügitulu edendada kui ka tugevat brändi ehitada, kuidas ära tunda brändiga sobivad sisuloojad, kuidas neile läheneda, mida kindlasti meeles pidada ning mida mitte kunagi teha ei tohiks.
Linda Ling (@itslindaling) x Vallila kampaaniafoto.
Foto: Promoty

Kuidas brändiga sobivad sisuloojad üles leida?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700