Autor: Laura Reiter • 22. jaanuar 2024

Orkla Eesti turundusjuht: brändiuuendus on Kalevile kasuks tulnud

Orkla Eesti maiustuste ja snäkkide ärisuuna turundusjuht Kätlin Sepp sõnas, et Kalevi brändiuuendus on ettevõttele äriliselt kasuks tulnud, lisaks on paranenud brändi üldine nähtavus ning brändiportfell moodustab nüüd ühtse ja loogilise terviku.
Orkla Eesti maiustuste ja snäkkide ärisuuna turundusjuht Kätlin Sepp

Mullune Kalevi laiaulatuslik rebränding pakkus palju kõneainet. Kas Eesti armastatuima brändi „näo“ muutmine tekitas ka aukartust? Kuidas täna sellele tagasi vaatate? Kas midagi oleks võinud teha ka teisiti?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700