Autor: Laura Reiter • 25. mai 2023

Havas Media kasvatas 2022. aastal korralikult käivet ja maksis üle poole miljoni dividendideks

Kolm aastat järjest Äripäeva meediaagentuuride ja agentuuritulu TOPi esiotsas figureerinud Havas Media OÜ kasvatas 2022. aasta majandusaastaaruande järgi tublisti käivet. Vaata lisaks, kui palju maksti töötajatele keskmiselt brutokuupalka ja millised on ettevõtte tulevikuplaanid.
Havas Media OÜ tegevjuht Kert Kangert.

Meediaalast täisteenust pakkuva Havas Media OÜ tegevjuhtkonda kuuluvad Ailar Jüriado ja Kert Kangert.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700