Autor: Laura Reiter • 27. aprill 2023

Digiturundusagentuur Holini teenis eelmisel aastal kopsaka kasumi

Kolm aastat järjest Äripäeva E-turundusagentuuride TOPi esiotsas figureerinud Holini OÜ teenis 2022. aasta majandusaastaaruande järgi korraliku kasumi. Vaata ka lisaks, kui palju maksti töötajatele keskmiselt brutokuupalka ja mis summas juhatuse liikmed dividende välja võtsid.
Holini tiim

Holini OÜ tegevjuhtkonda kuuluvad Andres Ruul ja Taavi Kalvi. Ettevõtte põhitegevusalaks on infotehnoloogia- ja arvutialased tegevused, mille alla kuulub Google Adsi, Google Analyticsi ning Google Tag Manageri kontode seadistamine ja haldamine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700