Autor: Laura Reiter • 3. märts 2023

Aasta Turundustiim 2022 nominent Tele2 Eesti: peame oma kliente sõpradeks

Tele2 Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tiina-Mall Vannastu sõnul kehtib nende puhul mentaliteet „work hard, play harder“ ning peavad üksteist ja nimetavad ka oma kliente sõpradeks ning seega on kogu Tele2e brändikeel ja kommunikatsioon lihtne ning selge, justkui lahe suhtlus sõbraga.
Tele2 Eesti turundus- ja kommunikatsioonitiim.

Küsimusele, millega on Tele2 Eesti tiim Aasta Turundustiim 2022 nominatsiooni ära teeninud ja millega nende endi hinnangul enim silma paistnud, vastas Tiina Mall Vannastu, et Tele2 turundus- ja kommunikatsioonitiim ehk marcoms’i (marketing communications – toim.) liikmed on Põhjusega Mässajad, kes toimetavad kirglikult ning julgelt ja seda nii kampaaniate kui ka sise- ja väliskommunikatsiooniga. „Peame üksteist ja nimetame ka oma kliente sõpradeks ning sellest tulenevalt on kogu meie brändikeel ja kommunikatsioon lihtne ning selge, justkui lahe suhtlus sõbraga – bürokraatlik ega korporatiivne stiil ei ole meie jaoks,“ selgitas ta ja lisas, et mässajalikule suhtumisele lisaks hoolivad nad Tele2s päriselt nii iseendast, üksteisest kui ka oma sõpradest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700