Autor: Best Marketing • 11. jaanuar 2023

Aasta Turundustegu 2022 konkurss on täies hoos!

Nagu traditsiooniks on saanud, tunnustame ka sel aastal turunduskonverentsil Password meeldejäävamaid ja tulemuslikumaid turunduskampaaniaid ja -aktsioone Aasta Turundusteo tiitliga. Konkursi eesmärk on väärtustada turunduse olulisust ettevõtluses ja näidata, et hästi korraldatud turundustegevus kasvatab ka äri.

Konkursil osalemiseks täitke palun ankeet, mille leiate siit. Ankeete ootame hiljemalt 13. märtsiks e-posti aadressile [email protected].

Ajakava

Tööde esitamise tähtaeg on 13. märts 2023 (k.a).

Konkursi esimeses voorus valib žürii avaliku sektori kategooria võitja ning viis ärikategooria finalisti, kes selguvad 21. märtsil 2023.

Konkursi teine voor toimub 29. märtsil 2023, mil avaliku sektori kategooria võitja ja viis ärikategooria finalisti esitlevad oma töid Passwordi konverentsi laval. Žürii valib Passwordi konverentsil viie ärikategooria finalisti hulgast Aasta Turundusteo 2022 Grand Prix' võitja.

Osalustasu

549 eurot (km-ga 658,80 eurot) ning see tagab töö esitajale sissepääsu 29.-30. märtsil 2023 Passwordi konverentsile Kultuurikatlas.

Hindamiskriteeriumid

25% LOOVSTRATEEGIA - loovidee originaalsus ja teostuse kvaliteet.

25% INNOVAATILISUS - kas töös on midagi sellist, mida Eestis pole varem tehtud? Kas töö on muutnud tarbijakäitumist või ärimudeleid?

50% TULEMUSED - tulemused vs eesmärgid ROI (return on investment ehk investeeringu tasuvus).

Tingimused

Konkursil saavad osaleda tööd, mille toimumisaeg langes kas täielikult või osaliselt 2022. aastasse. Aasta Turundustegu Grand Prix' auhind antakse ainult ärilistel eesmärkidel tehtud kampaaniale. Aasta Turundustegu konkurssi korraldab Best Marketing.

Lisainfo:

Laura Reiter

Bestmarketing.ee toimetaja

[email protected]

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700