Autor: Best Marketing • 16. november 2022

Eesti suurim ja oodatuim turundussündmus Password tuleb taas! Registreeru juba täna

Eesti kõige vanem ja olulisem turunduskonverents Password toimub 29.- 30. märtsil 2023 Kultuurikatlas. Seekordsel konverentsil räägime turundusest ja psühholoogiast ning nende ühisosast, sest inimeste käitumise mõjutamine on oluline osa turundusest. Pane endale kuupäevad kirja ja registreeru konverentsile juba täna.

Igasugused tehnoloogiad tulevad ja lähevad, aga inimeste käitumise mõistmine on jätkuvalt turundajate jaoks üks olulisemaid oskusi. Aga enne, kui inimeste käitumist on võimalik mõjutada, tuleb aru saada sellest, miks inimesed üht- või teistmoodi käituvad.

Password 2023 just sellele keskendubki: mõtestame tippteadlaste ja praktikutega lahti inimeste käitumist ja vahendame uusimaid avastusi käitumispsühholoogia vallast.

Lavale astuvad teiste seas näiteks:

• Hollandi psühholoog ja Euroopa üks parimaid konverentsiesinejaid Thimon de Jong räägib tuleviku tarbija psühholoogiast ja ka sellest, kuidas pandeemia ja sõda tarbijakäitumist mõjutavad.

• Briti moepsühholoog Shakaila Forbes-Bell selgitab, kuidas tekivad moetrendid ja kuidas me riideid valime.

• Soome müügiprofessor Petri Parvinen räägib müügipsühholoogia uusimatest suundadest, sealhulgas ka kaugmüügist ja müügist e-kanalites.

• Eesti tuntuim ajuteadlane Jaan Aru õpetab, kuidas ergutada loovust.

Vaata esinejate nimekirja SIIT. Nimekiri veel täieneb, nii et püsi lainel!

Nagu traditsiooniks on saanud, siis selgitame ka seekord välja Eesti parima turundustiimi ning silmapaistvaimad ja mõjusaimad turundusteod 2022. aastast. Võitjad kuulutame välja 29. märtsil Passwordil.

Vaata konverentsi infot ja programmi SIIT. Registreeru konverentsile soodushinnaga SIIN. Soodsaim hind kehtib kuni 15.12.2022 (k.a).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700