Autor: Laura Reiter • 28. september 2022

Nädala kampaania case study: Vapiano Baltikumi-ülene kaasav ja hariv pastakampaania

Vapiano koostöös agentuuriga Sweep lõid kampaania, mis kutsub inimesi saatma oma pastaretsepte, millest parim lisatakse Vapiano restoranide menüüsse. Baltikumi-ülesel kampaanial on aga ka teine eesmärk – nimelt harida lätlasi ja leedulasi pasta termini kasutamise ja tähenduse osas. Vapiano turundajad ja agentuuri Sweep esindajad räägivad lähemalt.

Vapiano turundusspetsialisti Katrin Aare sõnul on kampaania eesmärk kaasata Vapiano enda praeguseid ja tulevasi külalisi pasta loomisprotsessi ning panna päriselt menüüsse pasta, mille retsepti on sinna hääletanud Eesti rahvas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700