Autor: Laura Reiter • 12. september 2022

Httpooli esindaja: digiturunduses on üheks võtmeteguriks omanäolise strateegia ülesehitamine

Httpool Regional Meta Leadi ja tänavuse Aasta Digitegu züriiliikme Greta Pudani sõnul on talle silma on jäänud ettevõtted, kes on teinud suure rebrändingu koos nimevahetusega, kuid samal ajal väärtustab ta ka brände, kes oskavad edukalt ka orgaaniliselt kasvada.
Greta Pudan

Millised on teie arvates täna peamised digiturunduse väljakutsed?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700