Autor: Best Marketing • 4. august 2022

Httpool selgitab: kuidas teha reglementeeritud valdkonnas reklaami?

Reklaamiseadus seab turundajatele piiranguid, mille rikkumisel reageerivad platvormid kiirelt ja jõuliselt. Kuidas mõjutavad eeskirjad digireklaami ning mis valdkonnas käib eriti tormiline areng, selgitasid Httpool Eesti Meta Baltikumi haridusjuht Aljona Kozlova ning kliendilahenduste juht Karl Trepp.
Httpool Eesti Baltikumi haridusjuht Aljona Kozlova.

Httpool Eesti Meta Baltikumi haridusjuht Aljona Kozlova selgitas, et reklaamipiirangute all olevaid sektoreid, kus reklaamitegevus on kas täiesti keelatud või oluliselt reeglitega piiratud, on palju.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700