Autor: Joel Volkov • 10. märts 2022

Joel Volkov: reklaamiseadus – Eesti majanduse väärkoheldud kaitseingel

Joel Volkov, agentuuri Tank loovjuht
Foto: Erakogu
Reklaam on üks suurima kordajaga majandusvaldkond ning strateegiline tööstusharu, kuid seda reguleeriv seadus on igatpidi ära väntsutatud ning ajast ja arust, kirjutab agentuuri Tank loovjuht Joel Volkov.

Reklaamiseadus kuulub eriseaduste hulka – valdkonnapõhine seadusekene, mis täpsustab üldseadustega kehtestatut reklaamivaldkonna mõistes. Ma ei ole jurist, aga mina mõistan seda nii, et kui suured ja põhimõttelised üldseadused kujutavad endast suuri maju, siis eriseadused on toad ja koridorid nende majade sees, mis teevad elu- ja äritegevuse hoones võimalikuks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700