Autor: Best Marketing • 2. märts 2022

Valmis uus juhend finantsteenuse reklaamile

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) on loonud koostöös Turundajate Liiduga (TULI) uue juhendi, mille eesmärk on anda lihtsustatud ülevaade nõuetest finantsteenuse reklaamile.

„Finantsteenuse reklaamile kehtestatud nõuded on üpris piiravad. Värske materjali eesmärk on selgitada lisaks turuosalistele ka reklaamide avalikustajatele ja vahendajatele, milliseid reegleid ja regulatsioone tuleb silmas pidada. Loodame siiralt, et sellest kujuneb finantssektori jaoks oluline tööriist ning ühtlasi on meil hea meel, et saime praktilise väärtusega abimaterjali luua koostöös Turundajate Liiduga,“ kommenteerib TTJA ettevõtluse osakonna juhataja Ulrika Paavle.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700