Autor: Best Marketing • 1. august 2022

Kertu Kuusik lahkub Teliast ja siirdub idusektorisse

Telia senine turundus- ja brändiosakonna juhataja Kertu Kuusik võtab vastu uue väljakutse rohevaldkonna idufirmas Kwota, tema kohusetäitjaks Telias saab alates 13. augustist praegune turundustehnoloogia valdkonna juht Nelli Põdra.
Kertu Kuusik
Foto: Jake Farra

„Organisatsioon, millega ma seitse aastat tagasi liitusin, ei kandnud veel isegi Telia nime, kuid olen õnnelik, et pidevas muutumises on olulised asjad püsinud muutumatuna. Endiselt on tegu valdkonna armastatuima brändiga ning iga päev tulevad Teliasse tööle inimesed, kes päriselt tahavad luua Eesti inimestele turvalist digiühiskonda,“ ütles Kuusik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700