Autor: Best Marketing • 26. jaanuar 2022

Twitter omandas osaluse Httpooli emafirmas Aleph Group

Ligi kümme aastat kestnud partnerluse järel omandas Twitter osaluse maailma suurimas digiplatvorme esindavas meediaettevõttes Aleph Group. Digihiiu liitumine Aleph Groupi aktsiaomanikega tähendab edaspidi ka Httpoolile tugevamat partnerlust Twitteriga.
Aleph Groupi asutaja ja tegevjuht Gastón Taratuta

Twitter on esimene Silicon Valley ettevõte, mis liitub Meta, Snapchati, TikToki ja LinkedIni partneri Aleph Groupiga. Viimane ühendab lisaks Eestis tegutsevale Httpoolile ka selliseid ettevõtteid nagu IMS, Wise.Blue ja Ad Dynamo. Kuigi Twitter on Alephi kaubamärkidele toetunud juba üle kümne aasta, langetati partnerluse otsus soovist kaasa aidata Alephi haridusalastele tegevustele, mis on fokusseeritud digitaalse ökosüsteemi arendamisele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700