Autor: Best Marketing • 16. juuli 2021

Httpooli emafirma väärtus ületas kahe miljardi dollari piiri

Sotsiaalmeedia hiidude Facebook, Snapchat, TikTok ja LinkedIn partner, meediaettevõte Aleph Holdings, sai 470 miljoni dollari suuruse rahasüsti. Aleph Holdingu alla kuulub ka Eestis tegutsev ettevõte Httpool, mis esindab Euroopas ja Aasias juhtivaid digimeedia platvorme.
Aleph Holdings asutaja ja tegevjuht Gastón Taratuta
Foto: Mayra Roubach

Aleph lõi 470 miljoni dollarilise tehinguga käed investeerimisfirmaga CVC Capital Partners ning vähemusosalus kuulub nüüd just CVC-le. Alephi looja ja tegevjuht Gastón Taratuta: „Meie eesmärk on ühtlustada digitaalse reklaami kättesaadavust kogu maailmas. Just digitaalmeedia avab ettevõtetele arengu- ja lahendusvõimalusi, mida varem ei olnud.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700