Autor: Best Marketing • 18. juuni 2021

Maailma suurimate digimeediaplatvormide globaalne partner Aleph Holding saab uue juhatuse esimehe

Maailma suurimate digimeediaplatvormide globaalne partner Aleph Holding, mille üks peamisi kaubamärke on ka Eestis tegutsev Httpool, avaldas, et ettevõttega liitub juhatuse esimehe rollis tuntud tehnoloogiainvestor ja ettevõtja Imran Khan. Khani ettevõttega ühinemine toimub ajal, mil eesmärk on laiendada miljardi dollarise käibega ettevõtte haaret veelgi.
Imran Khan

Imran Khan on varem juhtinud kahte ajaloo suurimat tehnoloogiafirma väärtpaberite avalikku esmapakkumist (IPO) – Alibaba ja Snapi oma – ning on tuntud ühinemiste poolest ettevõtetega, mis on valmis kiirendatud kasvuks. Alephi tulu peaks käesoleval aastal ületama 1 miljardi dollari piiri. Khani roll pärast selle olulise verstaposti saavutamist on aidata ettevõttel laieneda uutele turgudele, hankides täiendavaid koospartnereid ning jätkates ettevõte pakutavate teenuste ja tehnoloogia mitmekesistamist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700