Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 22. oktoober 2021

Joel Volkov: vaktsineerimise kommunikatsiooni võib veel päästa president

Äripäeva koostatud reklaamiagentuuride TOPi võitja Tanki üks omanikest Joel Volkov rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates muu hulgas, et valitsuse kriisikommunikatsioon on käest lastud ja enam ei ole ühtegi autoriteeti, kelle sõnumeid rahvas tõsiselt võtaks.
Tanki üks omanikest Joel Volkov
Foto: Maris Ojasuu

Ühe võimaliku olukorra päästjana näeb Volkov president Alar Karist. Lisaks selgitas ta täpsemalt, miks on tema arvates valitsus koroonakriisi lahendamisel kommunikatsiooni osas ebaõnnestunud ning miks on tema hinnangul peaminister Kaja Kallas ja ka Arkadi Popov oma autoriteedi rahva ees kaotanud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700