Autor: Best Marketing • 15. september 2020

Best Internet 2020: pane ennast kirja

Novembris toimub taas digiturunduse konverents Best Internet, mis on mõeldud eeskätt mitte-digiturundajatele ning kus räägitakse sellest, kuidas digiturundust ja müüki omavahel siduda.

18.-19. novembrini toimuval digiturunduse konverentsil Best Internet keskendutakse sel aastal turunduse ja müügi integreerimisele – nii juhtimises, digikanalite arendamises kui ka kliendikogemuse loomisel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700