Autor: Marianne Liibert • 12. november 2019

Aasta Digitegu 2019 võitjad – lisatud galerii!

Best Interneti konverentsil Tallink Spa & Conference hotellis tunnustati täna aasta parimaid digitegusid.
Aasta Digitegu 2019 võitjad
Foto: Marko Mumm, Meediafoto

Võitjad kuulutati välja viies kategoorias, ent kokku anti välja seitse auhinda, sest nii sotsiaalmeedia reklaami kui ka Google Adwordsi kategoorias oli kaks võitjat. Peaauhind Grand Prix läks sel korral agentuurile ADM Interactive. Kõrge tunnustuse pälvinud airBalticu serverless/automatiseeritud AWS pilve bänneri eest sai ADM Interactive ka online-reklaami kategooria auhinna.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700