Autorid: Best Marketing, Helen Külaots • 1. november 2019

Rainer Olbri: Suunamudija ei ole bänner

Kommunikatsioonikonverentsil esinenud loovkollektiivi Hooligan Hamlet asutaja ja reklaamiagentuuri Imagine\TBWA partner Rainer Olbri rääkis sellest, kuidas sotsiaalmeedias mitte klouniks jääda. Loe kokkuvõtet tema ettekandest.
Rainer Olbri
Foto: Photo:Marko Mumm

“Turundaja, ära hinda suunamudijate mõju samade parameetritega nagu näiteks bännereid – et mida rohkem sinu sõnumit nähakse, seda parem. Sotsiaalmeedias ja mõjuisikute kasutamisel on teised reeglid," ütles Olbri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700