Tuntud Eesti inimeste Instagrami fotod jõudsid välimeediasse

Lavastatud ja järeltöödeldud reklaamfotode asemel toob Solaris Keskuse jõulukampaania esmakordselt Eestis suurtele JCDecaux Tallinna kesklinna välimeediapindadele Instagrami fotod, mille autoriteks on Helen Sildna, Helen Sürje, Britt Samoson, Kristiina Kullo ja Aljona Eesmaa.

Solaris Keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul ei kehti kaasaegse turundus- või reklaamikampaania loomisel sageli enam klassikalised reeglid. “Iga päev telefonis näpuga üles-alla lohistades ei saa enamik võib-olla arugi, kuidas ligi pooled sotsiaalmeedias nähtud fotod meile midagi reklaamivad,” selgitas Kullo ja lisas, et reklaami ja sotsiaalmeedia segunemine on tänapäeval

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019