Autor: Hando Sinisalu • 22. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ain Aaviksoo ja Anneli Allik esinesid Cannes Health Lionsil

Ain Aaviksoo ja Anneli Allik
Foto: Marika Jahilo
Eestlased on Cannes Lionsil lavale sattunud väga harva – eelmisel aastal jäi PM Taavi Rõivase esinemine lennuki hilinemise tõttu ära. Tänavu esinesid Health Lionsi laval Sotsiaalministeeriumi asekantsler Ain Aaviksoo ja Geenivaramu kommunikatsioonijuht Anneli Allik, teemaks innovatsioon Eesti tervishoius.

Ain Aaviksoo rääkis Cannes Health Lions konverentsil digilahendustega toetatud personaalmeditsiini tulevikust. Esitluse osaks oli ka auditooriumile mõeldud DNA-testi demonstratsioon, mille läbiviimist juhendas Tartu Ülikooli Eesti geenivaramu kommunikatsioonijuht Annely Allik.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700