Autor: Keit Ausner • 27. veebruar 2024

Turunduses eksitakse GDPRi vastu: AKIsse pöördumiste arv on tõusvas trendis

Andmekaitse Inspektsiooni poole pöördumiste arv GDPR-i rikkumise küsimustes on tõusvas trendis. Inimeste mured varieeruvad soovimatutest e-kirjadest jälitavate bännerite ja poolikute ostukorvide teavitusteni.
Andmekaitse Inspektsiooni menetlusvaldkonna juht Liisa Ojang.
Foto: Andmekaitse Inspektsioon

Andmekaitse Inspektsiooni menetlusvaldkonna juhi Liisa Ojangu sõnul on oluline, et ettevõtted suhtuksid GDPR-i nõuetesse tõsiselt, et vältida rikkumistest tulenevaid karistusi, mis võivad nüüdsest hõlmata ka rahatrahve. "Eetris on turundusuudised" saates käsitletakse kõige sagedamini esitatud kaebusi, sealhulgas eksitavaid müügipakkumisi ja andmebaaside ebaselget päritolu, ning jagatakse soovitusi, kuidas korrektselt nõusolekut küsida.

Saatejuht Keit Ausner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700