Autor: Laura Reiter • 15. mai 2024

EssenceMediacom Estonia käive langes, aga kasum küündis 2016. aasta tipphetkele

EssenceMediacom Estonia (juriidilise nimega Trendmark OÜ) käive 2023. aasta majandusaasta aruande järgi kahanes, küll aga teenis ettevõte peale vahepealset suurt langust kolmandat aastat järjest korralikku kasumit, mis küündis eelmisel aastal peaaegu 2016. aasta tipphetkele.
EssenceMediacom Estonia juht Olga Peresild.

Meediaagentuur EssenceMediacom Estonia (Trendmark OÜ) on seni tegutsenud üle 24 aasta. Ettevõtte juhtkonda kuulub Olga Peresild.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700