Autor: Laura Reiter • 18. aprill 2024

Tank kasvatas aastaga kasumit pea kaks korda

Viis aastat järjest Äripäeva reklaamiagentuuride TOPi eesotsas figureerinud Tank OÜ kasvatas 2023. aasta majandusaasta aruande järgi nii müügitulu kui ärikasumit, millest viimane kasvas peaaegu kaks korda. Tõusnud on ka töötajate keskmine brutokuupalk.
Reklaamiagentuuri Tank juhatuse liige ja loovjuht Joel Volkov.
Foto: Kalle Veesaar

Seni ligi 30 aastat turul tegutsenud Tank OÜ juhtkonda kuuluvad Joel Volkov, Marge Kari ja Villem Valme.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700