Autor: Laura Reiter • 19. juuni 2023

Tankil jäi 2022. aastal hüppeliselt kasvanud käibe juures piisav kasum saamata

Neli aastat järjest Äripäeva reklaamiagentuuride TOPi eesotsas figureerinud Tank OÜ kasvatas 2022. majandusaasta aruande järgi käivet ligi 40 protsenti, kuid kasvanud kulude tõttu ei pea ettevõte aastat siiski piisavalt tulusaks. Vaata lisaks, kui palju maksti töötajatele keskmiselt brutokuupalka ja millised on ettevõtte tulevikuplaanid.
Reklaamiagentuuri Tank juhatuse liige ja loovjuht Joel Volkov.
Foto: Erakogu

Seni üle 28 aasta turul tegutsenud Tank OÜ juhtkonda kuuluvad Joel Volkov, Marge Kari ja Villem Valme.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700