Autor: Laura Reiter • 13. juuni 2023

Mindshare Estonia langes viimase kümne aasta suurimasse kahjumisse

Via Media OÜ (Mindshare Estonia) kukkus 2022. aasta majandusaastaaruande järgi kümne aasta jooksul esimest korda nii suurde kahjumisse. Vaata lisaks, kui palju maksti töötajatele keskmiselt brutokuupalka ja millised on ettevõtte tulevikuplaanid.
Mindshare Estonia tegevjuht Markko Sojonen.

Via Media OÜ juhtkonda kuulub Markko Sojonen.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700