Autor: Laura Reiter • 6. november 2023

Reklaamiagentuuride TOPi eesotsa lendas tormilind

Reklaamiagentuuride TOPi esikolmikus troonivad sel korral Tank, Refleks ja La Ecwador. Ettevõtete juhid avavad, kuidas neil eelmisel aastal läks, millised olid suurimad õnnestumised ja väljakutsed ning mida plaanivad tulevikuks.
Agentuuri Tank partner, juhatuse esimees ja loovjuht Joel Volkov.
Foto: Kalle Veesaar

Agenuuri Tank partner, juhatuse esimees ja loovjuht Joel Volkov kommenteeris, et Tank on olnud peaaegu läbi kogu oma tegevusajaloo üks Eesti tuntumaid agentuure. Ta tõi välja, et Turundajate Liidu poolt tellitud värske agentuuride maineuuring näitab, et see on endiselt nii, olles olulisel määral tuntumad kui ükskõik milline teine turundusvaldkonnas tegutsev firma - olgu selleks siis PR-, disaini-, üritusturundus- või meediaagentuur. „Iga ettevõtja teab, et see positsioon kätkeb endas äri tegemise mõttes kõige kõrgemat potentsiaali, sest tuntus võrdub võimaluste paljusus,“ sõnas Volkov ja lisas, et iseasi on see, kuidas ettevõte seda potentsiaali suudab rakendada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700