Autor: Laura Reiter • 9. mai 2024

Media House tuli tagasi kasumisse, kuid ei ole saavutanud oma senist tipphetke

Media House OÜ kasvatas 2023. aasta majandusaastaaruande järgi nii oma müügitulu kui ka ärikasumit. Küll aga ei ole ettevõte saavutanud oma 2019. aasta rekordit, mil kasum oli senisest enam kui kaks korda suurem.
Meediaagentuur Media House’i juht Raido Raamat.
Foto: Media House

Seni 31 ja pool aastat turul tegutsenud meediaagentuur Media House OÜ juhtkonda kuulub Raido Raamat.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700