Autor: Laura Reiter • 26. aprill 2024

Meta Advisory kasvatas hüppeliselt kasumit ja maksis dividende

Kommunikatsiooniettevõte Meta Advisory Group OÜ kasvatas 2023. aasta majandusaasta aruande järgi nii müügitulu kui ärikasumit, millest viimane kasvas hüppeliselt. Ettevõtte omanikele maksti ka dividende.
Meta Advisory juhtivpartner Andreas Kaju
Foto: Jake Farra

14 ja pool aastat turul tegutsenud Meta Advisory Group OÜ juhtkonda kuuluvad Andreas Kaju ja Kairi Uustulnd.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700